counter easy hit Luepp - A Digital Storyteller's Notepad: As The World Turns

vrijdag, juli 29, 2005

As The World TurnsAls de ruimtevaart u interesseert, kunt u hier klikken voor een zelfgemaakt wereldbolletje van 2,1 MB. Met dank aan de Nasa die ons het fotomateriaal ter beschikking heeft gesteld. En natuurlijk aan Christoph van het Magrathea3D Board omdat hij ons heeft gewezen op het bestaan daarvan.

PS. Binnen een paar dagen hoop ik een opvolger te plaatsen met een grapje erin. Dit filmpje heeft inderdaad geen verhaal. Of, ja, het is er wel maar het is heel flauw. Dit is zo'n "shot" waar iedere klant dol op is. Dissolve het eindje met een shot van het bedrijfspand van de klant en je hebt in feite je klant in het centrum van het universum geplaatst. Werkt eigenlijk altijd. Maar vroeger moest ik het heel moeilijk moeilijk in After Effects doen en nu kan het "gewoon" met een bolletje, een materiaaltje, een lampje en een cameraatje in Cinema 4D. Te gek eigenlijk ...

PS. Het filmpje is inmiddels verrijkt met een "starfield texture", een nevelige veeg en een maan - dan ziet de aarde er toch wat minder eenzaam uit- al staat die laatste achteraf gezien toch wel veel te dichtbij.