counter easy hit Luepp - A Digital Storyteller's Notepad: Je hoorde het van een Fagenist

donderdag, januari 26, 2006

Je hoorde het van een Fagenist


What Fagentastic News!

Sensationeel nieuws! Er komt een nieuw Donald Fagen album uit! Je hoorde het hier het eerst! Het album heet "Morph The Cat". Meteen kopen! De Donald Fagen Band begint een tournee door de VS op 1 maart 2006. Komt allemaal kijken! Op de 7e staan ze in The Beacon Theatre - maken ze daar dan meteen ook DVD opnames? Die kopen we natuurlijk ook! Wil iedereen me snel een seintje geven zodra er een concertdatum voor Nederland bekend is? Dan gaan we erheen!


PS. En wat een typografisch feest toch weer.

8 Comments:

Blogger Berend said...

Mooie hoez !!!

3:52 p.m.  
Anonymous Gina said...

Hey... onze ver-personificeerde search engine heeft dit blog gevonden, mede omdat het ook in mijn moers taal geschreven is... de meeste SD/ Fagen/ nieuwtjes genereren in Amerikaanse kringen. Walter Becker heeft trouwens ook een eigen website en een album in de maak... Je leest er alles over op Mizar5,

groetjes!

9:28 a.m.  
Blogger Luepp said...

Wat leuk dat je bent langsgekomen, Gina. "Let's have lunch!" (Even voor de minder goed ingewijden: dit slaat op "Lunch With Gina" op Steely Dan's "Everything Must Go".) Dank je voor de tip over Walter Becker. Ik wist dat er gisteren een planeet was ontdekt, maar ik wist niet dat het Mizar5 was :-)

9:37 a.m.  
Blogger Luepp said...

Nog even voor de kleine "Berend". Niet iedereen is kapot van de hoes - Kim in Tacoma zegt "underwhelmed" te zijn door de foto en de "awful type treatment". Hij is evenmin enthousiast over de eerste single, "H Gang", die kennelijk in de US iTunes Store is uitgebracht.

9:55 a.m.  
Blogger Luepp said...

Ja, en dan nog even over Gina's Mizar5. Dát is echt een hele mooie site, jongens. Ik beveel 'em van harte aan! Voor alle liefhebbers van goede muziek. (John, er staat bijvoorbeeld ook nieuws over Toon Roos!) Heel goed.

P.S. Ik zelf kwam op het nieuws over Fagen's album via een link op de lijst van prominente alumni van de Berklee College of Music.

10:02 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Wonderful. There's also lots of information about the new Fagen album at this page -

http://www.noblepr.co.uk/Press_Releases/warner_music/donald_fagen.htm

8:43 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Try this link for the Fagen page - www.noblepr.co.uk/Press_Releases/
warner_music/donald_fagen.htm

8:45 a.m.  
Blogger Luepp said...

Thank you for the reference to the NoblePR press release.

9:32 a.m.  

Een reactie posten

<< Home